Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o izmjenama Odluke o mjerama, kriterijima i postupcima za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Krapine

Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2024. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13, 85/15 i 69/22), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o izmjenama Odluke o mjerama, kriterijima i postupcima za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Krapine.
Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama upućuje se javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke o izmjenama Odluke o mjerama, kriterijima i postupcima za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Krapine te se pozivaju fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu Odluke o izmjenama Odluke o mjerama, kriterijima i postupcima za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Krapine putem priloženog Obrasca na e-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 6.5.2024. godine.

 

Nacrt Odluke o izmjenama Odluke o mjerama, kriterijima i postupcima za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Krapine

Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću

Izvješće o provedenom savjetovanju

 

Savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Grada Krapine

Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2024. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13, 85/15 i 69/22), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Grada Krapine.
Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama upućuje se javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Grada Krapine te se pozivaju fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu Odluke o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Grada Krapine putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 18.04.2024. godine.

Nacrt Odluke o nacrtu Odluke o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Grada Krapine
Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću

Izvješće o provedenom savjetovanju

Savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu u Dječji vrtić Gustav Krklec Krapina

Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2024. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13, 85/15 i 69/22), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu u Dječji vrtić Gustav Krklec Krapina.
Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama upućuje se javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu u Dječji vrtić Gustav Krklec Krapinate se pozivaju fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu Odluke putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 18.04.2024. godine.
 

Savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora

Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2024. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13, 85/15 i 69/22), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora.
Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama upućuje se javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora te se pozivaju fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 18.04.2024. godine.

Nacrt Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora
Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću

Izvješće o provedenom savjetovanju

Savjetovanje s javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina na području Grada Krapine

Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2024. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13, 85/15 i 69/22), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina na području Grada Krapine. Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama upućuje se javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina na području Grada Krapine te se pozivaju fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu prijedloga Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina na području Grada Krapine putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 26.02.2024. godine.

Nacrt prijedloga Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina na području Grada Krapine
Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću

Izvješće o provedenom savjetovanju