Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora (ponovljeno savjetovanje)

Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2024. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13, 85/15 i 69/22), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora.
Nakon provedenog postupka javnog savjetovanja za Nacrt Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora u razdoblju od 18. ožujka 2024. do 18. travnja 2024. uočeni su nedostaci te je utvrđen je novi nacrt Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora.
Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama upućuje se javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora te se pozivaju fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora putem priloženog Obrasca na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 06.06.2024. godine.

Nacrt Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora
Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću

Izvješće o provedenom savjetovanju

Nacrt Odluke o socijalnoj skrbi

Temeljem Plana savjetovanja s javnošću za 2024. godinu, u skladu s člankom 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine br. 25/13, 85/15 i 69/22), Grad Krapina provodi putem internetske stranice savjetovanje s javnošću o nacrtu Odluke o socijalnoj skrbi Grada Krapine.
Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama upućuje se javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke socijalnoj skrbi Grada Krapine te se pozivaju fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge i mišljenja o nacrtu Odluke putem priloženog Obrasca na e-mail: andrea.cobovic@krapina.hr do 13.05.2024. godine.

Nacrt Odluke o socijalnoj skrbi - pdf | docx

Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću - docx